WordPress maakt gebruik van thema’s en plug-ins (modules) om de bouw wat gemakkelijker of de website mooier en veiliger te maken. Ik ga na ons eerste gesprek uitzoeken of alles wat jij wilt ook mogelijk is. Er is dus geen ‘vast’ design, want ik ga bouwen wat jij wilt hebben.

Voor de veiligheid van de website, de bewerking ervan, zichtbaarheid op telefoons of tablets en om goed gevonden te kunnen worden komen er altijd een aantal standaard plug-ins in WordPress te staan, ongeacht hoe je website eruit komt te zien. Deze kunnen aangevuld met plug-ins die een gelikte lay-out of slideshow mogelijk maken. Maar maak je geen zorgen als je van plan bent zelf je website helemaal te gaan bijhouden straks: ik zorg voor een duidelijke beschrijving en stap-voor-stap uitleg, of kan (een gedeelte van) het technische beheer van je overnemen.

Ik maak geen gebruik van duurbetaalde, zelf ontwikkelde thema’s of plug-ins maar het kan zijn dat als je echt een specifieke wens hebt deze niet gratis verkrijgbaar is. Uiteraard ga ik dan eerst in overleg.

Klik als je benieuwd bent naar de sites in mijn portfolio of klantervaringen?