Als de website klaar is, moet deze natuurlijk ook onderhouden worden om goed te kunnen blijven werken.
Wordpress maakt gebruik van plug-ins (modules) die o.a. nodig zijn voor de beveiliging, gevonden te kunnen worden op zoekmachines, maar nog veel meer. Ook die worden regelmatig bijgewerkt, en er komen steeds updates van, die weer verwerkt moeten worden omdat ook de ‘boefjes’ steeds nieuwe dingen verzinnen om sites te kunnen hacken of te besmetten. Hierdoor kan de website zelfs onbereikbaar worden (ook voor beheer!).
Het is dan ook, zelfs als je niet elke week of maand wijzigingen aanbrengt aan je website, wel verstandig om een back-up achter de hand te hebben zodat de site weer teruggezet kan worden naar een situatie waar alles nog werkte (en heus, het gebeurt!).
Het regelmatig back-uppen van de bijgewerkte modules en de website gaat niet automatisch… en als er later wat mis zou gaan wil je niet zonder zitten!

Ook hierin schiet ik je graag te hulp! Dat scheelt alvast een paar flinke kopzorgen, en dat voor een klein bedrag per kwartaal!

Lees alvast de pagina Aanpak alvorens hier verder te gaan.

Vrijgesteld van BTW

Omdat Catchy Designs per 1/1/2020 gebruik maakt van de Kleine Ondernemers Regeling (KOR), zijn de prijzen vrijgesteld van BTW. Dat wil zeggen dat er wel facturen worden gemaakt, maar daarop geen BTW bedrag in rekening wordt gebracht en je er dus ook geen BTW over kunt terugvragen.

STANDAARD SERVICE BIJ ELKE WEBSITE

Inbegrepen in de offerte van elke website!

  • Duidelijke stap-voor-stap-handleiding
  • Persoonlijke uitleg bij de overdracht
  • Na de overdracht zelf de site bewerken en/of onderhouden en zelf nieuws, tekst, foto's of producten toevoegen op het moment dat jij het wilt
  • 1 back-up zodra de website is opgeleverd, welke tot 1 jaar wordt bewaard
Voor alle klanten die hun website na het bouwen ervan graag zelf willen bewerken en/of gaan onderhouden, maak ik een handleiding voor alle plugins die in je website gebruikt zijn, zodat je weet hoe je bijvoorbeeld de foto's moet toevoegen of een instelling kunt wijzigen.

Bovendien krijg je een persoonlijke uitleg en laat ik zien hoe e.e.a. werkt zodat je ermee kunt werken. Dit is normaliter ruim voldoende om samen met de duidelijke stap-voor-stap-handleiding de site te kunnen bijhouden met foto's en teksten.

Hierna ben je zelf verantwoordelijk voor updates en back-ups.

Heb je toch af en toe wat hulp nodig of gaat er wat fout? Ik kan gewoon op uurloonbasis voor je aan de slag!
Catchylogo

SERVICE PAKKET PLUS

Alle voordelen van de standaard service, maar voor een klein bedrag ook:
  • Elk kwartaal wordt een back-up gemaakt
  • Maandelijks worden updates en controles uitgevoerd
  • Indien nodig: terugzetten van een back-up naar een werkende situatie
  • Indien nodig: contact met provider bij aanvallen van buitenaf en hulp bij onbereikbaarheid door veiligheidsproblemen
Voor klanten die zelf alleen een gedeelte van de site willen bijhouden (bijvoorbeeld tekst, nieuws of foto's toevoegen) maar de rest in beheer van Catchy Designs willen achterlaten wordt uiteraard ook een persoonlijke handleiding gemaakt en krijg je persoonlijke uitleg en laat ik zien hoe e.e.a. werkt zodat je er zelf mee kunt werken.
Maar dit servicepakket is ook voor klanten die alles in beheer van Catchy Designs willen achterlaten, en updates van tekst, foto's of nieuws via een mailtje naar Catchy Designs willen regelen.
Ik zorg voor 4 volledige back-ups per jaar en alle updates worden maandelijks bijgehouden en gecontroleerd. Gaat er echt wat mis bij het eigen beheer, is het een kwestie van een telefoontje en dan kan ik in de meeste gevallen gewoon de laatste back-up dus ook voor je terugzetten.
De site wordt uiteraard goed beveiligd. Komen er toch aanvallen, dan krijg ik die meldingen binnen en kan zo nodig stappen ondernemen.

Aanbiedingen voor nieuwe klanten
geldig tot en met december 2020

Volledig beheer:
van € 65.50 voor € 55.50
voor het eerste kwartaal ex btw daarna normale prijs of

van € 160.00 voor € 145.00
voor het eerste jaar ex btw daarna normale prijs

Gedeeltelijk beheer:

Ben je bij een provider (bijv. Mijn Domein) die al automatisch back-ups voor je maakt, kunnen deze dus komen te vervallen, en beheer ik de updates en de meldingen van het beveiligingsprogramma voor je. Ik maak dan maar 1 x per jaar (december) een volledige back-up van de website.

van € 89.00 voor € 75.00
voor het eerste jaar ex btw daarna normale prijs

Wellicht ten overvloede: een nieuwe klant is een klant waarvoor ik nog geen opdracht heb uitgevoerd. Bij beheer worden de gewerkte uren voor het op verzoek aanbrengen van wijzigingen in tekst, foto's of nieuwtjes per maand via uurloon in rekening gebracht.