Je zit goed bij Catchy Designs

Als je

  • Goed en gemakkelijk online gevonden wilt worden
  • Geen bergen geld kwijt wilt zijn voor een mooie website
  • Na het aanleveren van informatie achterover wilt gaan zitten

Dus geen tijdrovende ‘zoek-het-maar-lekker-zelf-uit-site’ die je ‘gemakkelijk zelf’ kan maken met alle frustraties van dien! Catchy Designs bouwt en helpt bij (gedeeltelijk) onderhoud en beheer!

Is Catchy Designs gewoon zo goedkoop, of zijn de anderen nou zo duur?

Kijk hier maar eens voor de standaardtarieven van webdesigners (moet je wel van horror houden!)
Ik garandeer het je: je kunt echt een heel mooie site laten maken, zonder heel duur uit te zijn. Weet wel dat ik geen duur eigen thema heb ontwikkeld, maar gebruik maak van de gratis thema’s (dus volop keus!) die WordPress biedt (en die ook weer kan aanpassen). En er is ook vrijwel altijd een veilige, gratis plug-in (module) te vinden die doet wat gewenst is voor veiligheid, foto’s, leuke foefjes en de vindbaarheid (SEO). Tenzij je extreme wensen hebt, wordt jouw site met een goede plug-in voor SEO ook gewoon heel goed gevonden! De bedrijven die voor 1200 euro pas gaan nadenken over een simpele website hebben die investeringen wel vaak gedaan, en dat moet natuurlijk ook worden terugverdiend. Bij Catchy Designs hoef je geen dure leaseauto te helpen afbetalen, ik heb geen duur kantoorpand met collega’s die ook een salaris willen… dus dat scheelt!

Ik zorg ook voor een SSL-certificaat. Of dit gratis is of niet hangt af van de gekozen provider.  Zo’n certificaat zorgt er voor dat de verbinding tussen je website en je bezoekers versleuteld is en gegevens beschermd worden verstuurd. Noodzakelijk bij een shop of als klanten informatie achterlaten via de site in het kader van de AVG-privacywet. Bovendien geeft Google momenteel voorrang in de ranking aan de https websites met zo’n certificaat en wordt je ook alweer beter online gevonden.

Kortom: ik weet wat ik doe: bekijk mijn portfolio en klantervaringen gerust en check de speciale aanbieding!

Geen zorgen maken…

Iedereen moet gewoon doen waar ‘ie goed in is. Dus ga lekker door met wat jij graag doet, en laat het bouwen van je website aan iemand over die daar weer verstand van heeft, zoals ik. Ik maak jouw website voor je, voor een scherpe prijs en helemaal in overleg met jou.