Scherpe prijzen!

Catchy Designs levert ‘gestandaardiseerd maatwerk’ en de kosten daarvan hangen af van jouw wensen en budget. Daarom zie je richtprijzen staan en maak ik graag een goed onderbouwde en begrijpelijke offerte voor je. Geen dure leaseauto (je betaalt 21 cent p/km als ik naar je toe kom), geen glimmend kantoorpand (een werkkamer in mijn huis) en geen zelf ontwikkelde software die afbetaald moet worden… Dat zorgt voor een realistische en scherpe prijs.

Kortingsactie voor nieuwe klanten

Om het extra aantrekkelijk voor je te maken je website door Catchy Designs te laten maken, is er een speciale korting voor nieuwe klanten. De prijs is inclusief doorspreken van en meedenken met alle wensen, 1 responsive pagina, de benodigde plug-ins voor foto’s, veiligheid, SEO en evt. SSL-certificaat installatie en de ‘home’ pagina (je visitekaartje) en de back-up bij oplevering.

Normale prijs 145,00 euro.


De prijs in 2019 is maar:

€ 115.00

(prijs in 2020: 125.00)
Wil je toch wat meer pagina’s? Geen probleem: dan ga ik gewoon verder op uurloonbasis (vanaf 1/1/20 voor 20.75 per uur). Vergelijking: wil je een website zoals deze, dan zou je zo tegen de 500 euro kwijt zijn.

Als je ervoor kiest om je website gedeeltelijk of geheel door mij te laten beheren, krijg je ook nog eens korting op het eerste servicecontract dat je afsluit.

Vragen? Afspraak maken? Neem dan contact op.

Vrijgesteld van BTW

Omdat Catchy Designs per 1/1/2020 gebruik maakt van de Kleine Ondernemers Regeling (KOR), zijn de prijzen vrijgesteld van BTW. Dat wil zeggen dat er wel facturen worden gemaakt, maar daarop geen BTW bedrag in rekening wordt gebracht en je er dus ook geen BTW over kunt terugvragen.