Op zoek naar iemand die je manuscript omzet naar een drukklaar bestand voor de uitgeverij, of omtovert naar een E-pub (die door Centraal Boekhuis wordt geaccepteerd)? Of heb je wat reclamemateriaal nodig?

Ik help je met de opmaak en het drukklaar maken van covers, manuscripten, visitekaartjes, flyers, folders, menukaarten, nieuwsbrieven, jaarverslagen, handleidingen, boekenleggers, persberichten… wat je maar wilt.

Ik kan niet zeggen dat ik een gediplomeerd ontwerper ben … dat is echt een vak apart en die opleiding heb ik nooit genoten. Maar ik ben creatief, dus als je niet te duur uit wilt zijn, en zelf al een ideetje hebt van wat je wilt, kan ik dat wel uitwerken tot iets prachtigs. Check mijn portfolio voor diverse uitgevoerde DTP-opdrachten.

We bespreken eerst je idee en binnen 3 dagen kun je de offerte verwachten. Als je akkoord gaat is het een kwestie van de offerte ondertekenen, terugsturen en ga ik voor je aan de slag. Ik werk met Adobe programma’s InDesign CC 2015 en PhotoShop CS5, of met Microsoft Publisher 2016 en kan bestanden als .pdf, .pub, foto’s van alle formaten of als InDesign bestand naar jou of direct naar de drukker van jouw keuze sturen (of klaar zetten in je eigen account bij een van de grote online drukkers zoals Vistaprint).

Ik werk ook samen met een professioneel fotografe (POU fotografie).