Als je Catchy Designs nog niet kent, is het misschien fijn om te weten hoe andere klanten over de samenwerking denken. Van de door mij gemaakte website (uiteraard naar wensen van de klant) staat een screenshot, met een link eronder: bekijk deze gerust!

Stephen King Fanclub - speciale editie 19-jarig bestaan


Voor de Stephen King Fanclub, mocht ik het unieke boekje voor hun 19-jarig bestaan maken/ontwerpen.

Dat was nog een hele klus, met 4 pagina's in kleur met fanfoto's met hun favoriete boek, een verzamellijstje en de twee voor Nederland geheel nieuwe verhalen van Stephen King, die met een twist in de hardcover van 72 pagina's zijn opgenomen: je moet het boekje namelijk draaien om het andere verhaal te lezen. Voor het omslag kreeg ik trouwens de onmisbare hulp van vriendje Sjoerd.

Reuze leuk om te doen, en een supersucces, want de 200 exemplaren waren binnen 8 uur al uitverkocht!

Jack Lance - Zombies in de Supermarkt

Voor auteur Jack Lance heb ik het boekje Zombie in de Supermarkt gezet, en het omslag ontworpen. De auteur weet wat hij wil, en ik geniet van zijn suggesties en wordt geïnspireerd door wat hij er zelf bij in gedachten heeft. Behalve dat het erg leuk werk is om te doen, ook weer genoten van zijn verhaal natuurlijk! Ik hou ook al jaren naar volle tevredenheid het onderhoud bij voor zijn drie websites, en de webwinkel. Het boek je is in zeer beperkte oplage gedrukt, en na Valentijnsdag 2021 verkrijgbaar via suspenseshop.com

Tijdschrift Ontmoeten voor Protestantse Gemeente Ijsselstein

Catchy Designs heeft het zetwerk gedaan voor een full-colour magazine voor de Protestantse Gemeente in IJsselstein, dat de naam Ontmoeten meekreeg. De werkgroep bestond uit 4 dames, en Catchy Designs was al vanaf het vroege begin betrokken.
Alle artikelen in het magazine werden ruim opgezet en aantrekkelijk gemaakt door diverse kleurschakeringen, lettertypes en foto's.
"Het voldoet exact aan de doelstelling om mensen te triggeren het blad eens op te pakken en in te kijken," aldus een medewerker van de Protestantse gemeente. "Het nodigt uit om te lezen, en het is een prachtige uitgave geworden".

Het magazine is begin januari 2021 in een oplage van 2000 exemplaren uitgedeeld aan gemeenteleden en op plaatsen waar gewacht wordt, zoals artsen, ziekenhuizen e.d.

Voedingscoach Ilse Bos

Voedingscoach Ilse Bos heeft haar website toen ze begon met haar praktijk, door iemand laten maken maar dat was zo gedaan dat zij daarna maar weinig kon aanpassen. Daarom zijn we met een schone lei begonnen en na het verwijderen van de oude website heb ik, geheel naar de wensen van Ilse natuurlijk, de nieuwe voor haar opgezet. Aangezien zij de website zelf gaat beheren, zijn er uitgebreide handleidingen geschreven en kan zij nu zelf haar gang gaan. En bij vragen weet ze me uiteraard te vinden.

Ilse schreef bij de recensies op mijn facebookpagina: "Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe website en vond de samenwerking met Chrissy heel erg prettig. Ze luistert goed naar je wensen, geeft tips en adviezen en denkt mee.
Ik vond het ook fijn om gewoon bij haar thuis samen alles rustig door te lopen en ze neemt echt de tijd voor je. Ze rust niet eerder dan dat je als klant tevreden bent!
Top, Chrissy hartelijk bedankt voor alles!"
Ilse
Website van Voedingscoach Ilse Bos maart 2020 januari 2021: Helaas heeft Ilse haar werkzaamheden als voedingscoach moeten staken en is haar website niet meer online.

Els Edelbroek - coach voor stiefmoeders

Els Edelbroek had in een ver verleden, samen met haar dochter een eenvoudige website opgezet voor haar coachingspraktijk voor stiefmoeders, en er daarna weinig meer aan kunnen doen. De praktijk en de huidige tijd vroegen inmiddels naar een verbeterde versie waar ook een shop in is verwerkt, en via een kennis kwam zij bij Catchy Designs terecht.

Els: "Ik ben heel blij dat ik de vernieuwing van mijn website in handen heb gegeven van Catchy Designs. Chrissy is heel deskundig en heeft mij goed geadviseerd nadat ze goed naar me heeft geluisterd wat ik graag wil. Daarnaast denkt ze aan dingen die ik helemaal niet in de gaten had. Het was een hele prettige samenwerking en Chrissy is pas tevreden als de klant tevreden is. En dat allemaal voor een hele redelijke prijs. Ik kan haar iedereen aanraden die een goed werkende website wil.

Els Edelbroek, Vrijuitleven.nu
Els heeft haar website voor het technisch beheer ook bij Catchy Designs ondergebracht.
november 2019 december 2020: Helaas heeft Els haar werkzaamheden als coachingspraktijk moeten staken en is haar website niet meer online.

Peter van der Schans - predikant

Ds. Peter van der Schans, een van de pastors van de Ontmoetingskerk in IJsselstein, wilde graag een flyer laten maken en ik kreeg de opdracht.

Zijn reactie: 'Ik vroeg Chrissy om hulp bij het drukklaar maken van een flyer voor mijn werk in onze kerkelijke gemeente. Er volgde goed en plezierig overleg met duidelijke voorstellen qua mogelijkheden, uitvoeringen, verbeteringen, e.d. Met als resultaat een prachtig eindproduct!'

april 2019

ivm de privacy is de foto hiernaast niet heel scherp, de flyer is dat, uiteraard, wel!

Hilda Spruit - auteur

Voor Hilda Spruit heb ik recent haar tweede manuscript doorgenomen, en dat leverde dit prachtige compliment op:
"Even een ander geluid tussen de berichten van de mooie websites die Catchy Designs maakt en onderhoudt. Chrissy van Catchy Designs kan namelijk nog veel meer.
Zo heeft ze de manuscripten van mijn debuut Geestverwanten en het vervolg ervan proef gelezen, beoordeeld en van commentaar voorzien. Van haar waardevolle feedback heb ik veel opgestoken. Chrissy is scherp, ze ziet zelfs verkeerd gezette leestekens. Ook komt ze met ideeën voor stukken tekst die beter iets anders omschreven kunnen worden. Ik ben echt heel blij met haar feedback en ik weet daarom zeker dat haar input ook heeft bijgedragen aan het winnen van de Jonge Jury Debuutprijs voor mijn roman Geestverwanten."


maart 2019

Je vind Hilda op:
website van de auteur en/of website van de uitgever

Uitgeverij Macc

Voor uitgeverij Macc mocht ik meewerken aan deze verhalenbundel, die op 7 december gepresenteerd gaat worden en daarna te koop zal zijn. In het boek Verhalen Vertellers staan korte verhalen van verschillende Nederlandse schrijvers voor liefhebbers van Science-Fiction en Fantasy. Een mooie aanwinst voor als je eens niet de geijkte schrijvers wilt lezen! Meer informatie vind je op de website van Uitgeverij Macc.
Theo Barkel, eigenaar van de uitgeverij over mijn werk; "Precies wat ik in gedachten had!"

november 2018

Heemkundekring Klundert

Heemkundekring 'Die Overdraghe' uit Klundert wilde graag een vernieuwde website. De oude site stond nog bij een dure 'zelfmaakwebsite' provider, en kon door omstandigheden niet meer goed worden bijgehouden. Op verzoek werd een nieuwe domeinnaam aangevraagd en bij een andere provider ondergebracht, waarna de bouw kon beginnen. De e-mailadressen werden geregeld en de oude domeinnaam werd verhuisd en verwijst nu naar de nieuwe website. Lezers van de website kunnen nu ook reageren op het blog van de Heemkundekring. De nieuwe webmaster kreeg uitgebreide handleidingen ter beschikking voor het modereren en het onderhoud wordt gedaan door Catchy Designs.

Het bestuur van de Heemkundekring liet weten:
'Hartelijk dank voor de service en de mooie website. Het keuzemenu bij "Nieuws Archief" is een goede vondst: Wel beschikbaar, maar pas zichtbaar wanneer men het wil zien.' En ook 'Super zoals je de zaken aanpakt, waardoor we snel daar waren waar we wilden zijn.'
oktober 2018

Marianne Snoek 2 - kunstenaar

Voor deze kunstenares mocht ik een uitgebreide powerpoint presentatie maken, waarin 365 dagen portretschilderen centraal staat.

De powerpoint is omgezet naar een filmpje, en is nu op You Tube te bekijken (klik op de foto). De bedoeling is dat deze in de wachtruimte van een stadhuis bekeken kan worden.

"Ik ben onder de indruk van het resultaat; heel mooi gedaan! De kleuren zijn heel zacht gehouden waardoor de portretten goed tot hun recht komen. Mooi hoe alles steeds wisselend overloopt; het houdt je heel alert en maakt het geheel heel spannend. Dank voor het mooie werk."

september 2018

Marianne Snoek - kunstenaar

Marianne Snoek is kunstenaar, en eigenaresse van de Sophia Academie voor creatieve ontwikkeling. Zij wilde graag wat hulp met haar website, die bovenaan in de Googleranking staat en waar met de bouw dus rekening mee gehouden moest worden. Het verzoek was om een huisstijl voor de website (en later ook nieuwsbrieven) op te leveren. En om daarna alles van de oude site over te zetten naar de nieuwe WordPress website (waar al iemand mee begonnen was).

Zodra de ranking veilig is gesteld zullen nog wat wijzigingen door worden gevoerd (bijv. overzetten naar https, en meer). Het eerste stadium is inmiddels opgeleverd, en Marianne is bijzonder blij met het resultaat, en ik mocht ook al met andere opdrachten voor haar beginnen.

"Chrissy heeft de gave van een grote klantvriendelijkheid. Ze denkt met je mee (en net iets verder), geeft je ruimte en voorbeelden om uit te kunnen kiezen. Ze heeft een prettige manier van communiceren en is een harde werker waardoor het werk goed en snel vlot. Bovendien is ze begiftigd met een sterk creatief denkvermogen. Al met al een zeer waardevolle kracht bij het ontwikkelen van een website, huisstijlontwerp en anderszins."

Na oplevering is de site in eigen beheer genomen. augustus 2018

Kees Hendrikx - muzikant

Kees en Sjaan zijn het zangduo Ikken-en-IJ. Ooit is de website heel breed opgezet door een familielid van Kees, maar deze is niet meer beschikbaar. Kees kwam bij Catchy Designs terecht en vroeg om een simpele website waar hij zelf de nieuwtjes kan invullen en de agenda voor de optredens kan bijhouden. Uiteraard AVG proof gemaakt.

"Heel hartelijk bedankt voor het bijwerken, moderniseren en geschikt maken voor de toekomst van onze website. Het ziet er prima uit en is ook erg gebruiksvriendelijk. Ik vond ons contact gezellig. Je bent accuraat, snel en adequaat. Je bent erg klantgericht en de prijzen zijn prima!"

Ook Kees heeft het technische beheer van de website in handen van Catchy Designs gegeven. juli 2018 november 2020: Helaas hebben Ikkenenjij door het overlijden van Sjaan hun optredens moeten staken en is hun website niet meer online.

Glen Kohler - schilder

Glen Kohler, eigenaar van Schilder- en klusbedrijf Glen Kohler in IJsselstein had nog geen website en kwam ook bij Catchy Designs terecht. Hij wenste een simpele website om klanten te informeren en online gevonden te kunnen worden en die voldeed aan de AVG wet.

"Ik ben ontzettend tevreden hoe de website geworden is!! Heel erg bedankt voor al de moeite die je erin hebt gestoken!"

Glen heeft de website volledig onder beheer van Catchy Designs gelaten. - juni 2018

Joke Hooiveld - schoonheidsspecialist

Voor ik met Catchy Designs startte, maakte ik al websites voor anderen, gewoon omdat ik dat leuk vond.

Joke Hooiveld, eigenaar van Cosmetisch Instituut Joke Hooiveld in IJsselstein deelt graag haar ervaring uit die tijd:

"Een aantal jaar geleden moest ook mijn bedrijf er aan geloven om een website te starten. Aangezien ik er totaal geen verstand van had (en nog niet heb), was ik dan ook erg blij dat Chrissy aanbood om mij daarbij te helpen. Zij heeft een geweldige website gemaakt, en deze volledig voor mij beheerd. Ze was direct paraat om wijzigingen door te voeren. Nooit was er iets te veel of wist ze er geen raad mee. Een geweldige steun voor een computernerd zoals ik. Een paar jaar geleden heeft mijn dochter deze werkzaamheden van haar overgenomen.

Chrissy gaat dit werk nu professioneel doen, en ik ben ervan overtuigd dat dit haar heel goed gaat lukken en wens haar heel veel succes."