Dank je wel voor je interesse in Catchy Designs!

Ik ben Chrissy van der Haven, uit het roestige maar solide bouwjaar 1966.
Na een loopbaan in de zorg en leidinggevende functies in de automatisering bij het bankwezen, ben ik uiteindelijk terechtgekomen in de door mij geliefde boekenwereld en alles wat daarmee te maken heeft. Begin jaren ’90 begon ik al met het bouwen van websites voor mezelf, de Stephen King Fanclub en een lokale schoonheidssalon. Vanaf 2013 werkte ik bijna 6 jaar parttime voor een kleine uitgever, en ontdekte zo ook mijn skills voor DTP.
Ik ontwierp, maakte de websites voor de uitgeverij en auteurs en onderhoud deze nog steeds. Maar het werdt tijd om mijn vleugels verder uit te slaan, en dat waar ik goed in ben voor mijzelf te gaan doen. Vandaar Catchy Designs!

Catchy Designs is er voor websites en Desktop Publishing. Ik help je graag met de (ver)bouw van een website, opzetten van een Facebookaccount voor je bedrijf, mailadressen op je nieuwe domein en allerhande klussen die naar een drukkerij of uitgever gestuurd moeten worden, zoals het printklaar maken van reclamemateriaal of drukklaar opleveren van manuscripten of het omzetten naar E-pub. Portfolio

 

Bekijk hieronder binnen 1 minuut wat ik voor je kan doen: